Eettafel

Geplaatst op 02-12-2021

Categorie: Huis, tuin en wonen

Eettafel kopen? Je hebt ze keuze uit prachtige modellen, zowel in verschillende vormen als in de de afmeting die je zoekt. Gaat het je om een grote tafel om met veel vrienden aan te kunnen eten of juist ome en kleinere tafel waar je weinig ruimte voor nodig hebt? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, om daar een goede keuze uit te kunnen maken. 

Bekijk bijvoorbeeld onze ronde https://www.dekbed-discounter.nl/home-living/bijzettafel/, die zorgen voor een gezellige en warme sfeer. Het is de ideale keuze om met een aantal personen aan te zitten, zonder dat de afstanden tussen jullie in te groot worden. En wil je daar meteen mooie stoelen bij kopen? Dankzij de complete sets ogen de tafels en de stoelen goed bij elkaar, om de eetkamer of de keuken er prachtig mee in te richten. 

Uitschuifbare eettafel

Wil je wél de ruimte om er allemaal samen aan te kunnen zitten, maar niet het hele jaar een grote tafel in de kamer hebben staan? Dan is een uitschuifbare tafel een goede keuze. Die schuif je uit zodra dit nodig is, terwijl je er daarna weer voor zorgt dat je een compact model hebt staan dat niet te veel ruimte aanneemt.

Je hebt binnen de uitschuifbare modellen de keuze uit bijvoorbeeld ovale tafels en ronde tafels, net als de vierkante en rechthoekige modellen. Je tovert een kleine eettafel eenvoudig om in een groter model, zodat jullie daar samen aan kunnen zitten en gezellig kunnen borrelen of dineren. 

Eettafel rond

Wil je een ronde eettafel kopen? De tafel in een ronde vorm zorgt ervoor dat er plaats is voor jullie allemaal. Veel mensen vinden de tafels met een poot in het midden mooi. Het is een prachtige keuze, zodat niemand last zal hebben van de poot, anders dan bij een tafel met poten aan de zijkant. En combineer je de eettafel met de bank? Door vergelijkbare materialen te gebruiken voor de poten oogt het geheel een stuk rustiger en stijlvoller, om de kamer er mooi mee in te richten. 

Houten eettafel

Ga je voor een houten eettafel of juist voor een andere afwerking van het materiaal? Dat kan in vierkant en in een ronde vorm, net als voor een rechthoekige of een ovale eettafel. Ga je voor hoogglans wit of een andere strakke kleur? Het is een mooie keuze in een modern interieur, terwijl de houten tafels het goed doen in een industrieel geheel of als je zoekt naar meer warmte. En kijk goed naar de stoelen in stof of in leer, zodat je ook die er mooi op af kunt stemmen. Wij helpen je graag inspiratie op te doen om een eettafel te kopen, waarvoor je een vast laag bedrag per maand betaalt.